Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bara...


Jag vill tacka dig mamma
för så mycket.

Tror du min bön
till dig når fram
mellan himlen
och alla molnen

först vill jag säga
tack till dig mamma
för att du gav mig livet

tack
för att du alltid
fanns vid min sida
hur allt än såg ut
såg du alltid till mig

tack
för att du genom livet
har varit min allra närmsta vän
för dig kunde jag berätta allt

tack
för att du aldrig sa ett ont ord om pappa
att jag fick finna dessa själv

tack
för att du alltid varit en god mormor
till mina barn att du gav till dem
som du gav till mig

tack
för din varma mjuka famn full av kärlek
och som du alltid gav utav dig

tack
för att du gav till mig mina systrar
som jag aldrig vill vara utan

tack goa fina mamma
för att jag fick dessa några år med dig

Jag vet inte om du hör min bön
men jag vill så gärna att du ska veta
att jag är så tacksam för allt du gjort för mig
tack.




Fri vers av Carola Bouvin
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 12:47



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Mjuk varm hylllning till mamma
2009-05-15

    wildrosen
åhh vad vacker skrivet till din mamma, berörande..sparas
2009-05-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ord alla mammor
velat höra att de höll
fullt ut för barnens skull
Så vackert skrivet!
2009-05-14

  issac.a.m
Vilken härlig hyllning till din mamma..
2009-05-14

  Eva Langrath VIP
Innerligt vacker hyllning till en mamma

Eva
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Carola Bouvin
Carola Bouvin