Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de arma hycklarna

ni verkar bry er om min hälsa
hälsa stjärnorna sluta gäspa
det finns en värld att greppa
en sopsäck att bära
från lägenheten till soprummet inne på gården
osv.

 

jag sitter dock på avstånd
vägrar äta jord stoppar in i mina öron
lyssnar efter
vad den har att berätta utöver döden

åh den berättar men det är lönlöst att återberätta
man måste ha sina öron fyllda med den för att fatta




Fri vers av Sanchez VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-14 16:20



Bookmark and Share


  am
du skriver på ett väldigt fängslande och intressant sätt. jag undrar ibland var du får all inspiration ifrån!
gillar särskilt rytmen och sista stycket..
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Sanchez
Sanchez VIP