Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina skrivarvänner - tack


Gråt vi tål det

 

sitt inte ensam och var ledsen

gråt rätt ut

vi finns här och vi tål det

skrev en vän

JAG FINNS ALLTID HÄR

skriver en annan

vännen du vet var jag är

skriver någon

nästa skickar tröstekramar

 

vill skicka mina varmaste tankar

och massor av kramar till er mina vänner

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-14 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja-vi har något att värna om,tack själv för dina turer kring svek,sorg,ensamhet och ny kraft med gryende glädje!
2009-05-15

  * Ammi *
Du är värd alla kramar som finns .. och mycket därtill! Yllekramar från mig, som vanligt *L*
2009-05-14

  Teresia Ridell
Många kramar !!
2009-05-14

  Eaglemountains VIP
Jag skickar en kram tillbaka till min vän .....
2009-05-14

  Sturesdotter
Man får kramar om man är en sån som DU!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP