Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tiden går, allt förändras. Försvåras....


Att det verkligen kunde

 

nog trodde jag

att den svåraste

tiden var min älskades sjukdom

att döden kom som befriaren

att min sorg skulle ha gränser

 

det föresvävade mig

aldrig att det

skulle kunna bli

svårare och svårare

att leva utan honom




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 17:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Saknad-något vi bör tänka kring-om vår kärlek försvinner oåterkallerligen,mycket vacker saknadstext detta!
2009-05-15

  Sturesdotter
Beskriver bra hur de olika svårighetsgraderna i livet kan uppföra sig.
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP