Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag vågade

 

vågade jag

tänka drömmen

som finns om natten

om jag vågade i ord......

 

han finns som den

varma rösten

den tröstande famnen

handen som smeker min kind

ögon som ler

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 17:41



Bookmark and Share


  * Ammi *
friskt vågat ..
ger mig dubbla budskap dessa rader ..
2009-05-14

  Ilona _L
Vackert och sinnligt!
2009-05-14

  Teresia Ridell
Mjukt, vackert o fullt av härligt hopp !
Du vågar !!
2009-05-14

  Eaglemountains VIP
Denna var
underbar
ej drömlik, utan klar
2009-05-14

  Sladjana Zubcevic VIP
"vågade jag

tänka drömmen

som finns om natten

om jag vågade i ord......"
Underbart skrivet!
2009-05-14
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP