Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

källan till livet

dig endast, av allt i världen, väljer jag
Vill du lämna mig bedrövad
mitt hjärta är en penna i din hand
min lycka som min sorg beror på dig
vad annat kan jag se än vad du vill visa

ibland låter du gro en ros ur mig, ibland ett törne
ibland doftar jag rosor, ibland drar jag ut en tagg
vill du ha mig si, så är jag si
och vill du ha mig så, så är jag så
i det kärl där du ger själen dess färger
vad, där i, är jag
och vad mitt hat och vad min kärlek

du var den förste och skall vara den sista
gör mitt beslut bättre än min början
när du är dold hör jag till de otrogna
men när du visar dig hör jag till de trogna
jag äger inget utöver vad du givit
så vad söker du i min ficka och i min ärm




Fri vers av ramsesII
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-14 20:42



Bookmark and Share


  Roula O
gillas skarpt...
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

ramsesII
ramsesII