Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan nå mig i besöksrummet, men jag vet inte ännu vilken anstalt det blir.


Med din nylonstrumpa över huvudet
kunde jag inte fokusera ordentligt

jag stod bara där
och blodet pulserade




Övriga genrer av W.Riter
Läst 309 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-14 22:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

W.Riter
W.Riter