Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vardagsförvirring

vardagsförvirring
var dags förvirring

dagar fulltecknade med andetag
liv i täta rader

hur vi går vilse i dem
mellan dem

hur vi släpas mellan då och nu
slavar under våra egna blinda själar

att knacka på i mörkret
och finna oändligheten




Fri vers av ochjag
Läst 463 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-14 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ochjag
ochjag