Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porrstjärna för en minut eller så






Som en porrstjärna lägger jag upp mig framför dig

Iklädd svart body som genomskiner allt du kan se utav mig

Jag stönar lätt och ber

Ta mig här och nu


Som en porrstjärna putar jag med mun

Och slickar runt i cirklar

Var inte så mjuk och feg

Bind mig och älska mig

Samman med dig i mig


Tanken faller samman i ett ögonblick

Jag sitter vid mitt tråkiga arbetsbord

Biter sönder pennan lite desperat

Naggar den i flisor och finner mig själv lite blöt

Jag vill hem



Fast jag blir fast här i flertal timmar

Sen vet jag precis hur det kommer att bli

Somnar framför tvn i din famn


Porrstjärnan log samtidigt som hon dog




Fri vers av Silverstjärnan
Läst 643 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-15 09:23



Bookmark and Share


  sotvinge
Speciellt krångligt kan det vara i tryckande värmebölja ;))
2009-07-05

    Trast
Snudd på romantiskt slut mitt i tristessen.
2009-05-21

  halmstrå
hur kul är det, på en skala, att vara den där porrstjärnan i verkligheten.. nä,just det, inget kul alls. Jag vet.
Tycker väldigt mycket om att det slutar med att diktjaget somnar i leendet. Och hoppas innerligt att orgasmen följer där känslorna hänger med i svängarna.
2009-05-15

  Trädflickan
Kul skrivet om hur tröttheten tar över fast viljan fanns för en stund. Men det var ju då, på jobbet.. Skönt ändå att ha en famn att somna trygg i.
2009-05-15

  Novemberblomman
Rolig!! :-) ....om hur dröm och verklighet skiljer sig ifrån varann en gnutta...
2009-05-15

  Sturesdotter
Rolig, befriande text!
2009-05-15

  Teresia Ridell
Hahaha ! Ja fantasin o verkligheten i dessa möten.. Lusten som bultar på dan o krockar med tröttheteh/verkligheten på kvällen. Känns onekligen igen..
Charmigt !!
2009-05-15

  Larz Gustafsson VIP
En i allra högsta grad upphetsande dikt.
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Silverstjärnan
Silverstjärnan