Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obetalda horskulder och ett sista andetag


Lägger ner kniven
ser händer lyfta slutet
stål mot naken hud

där drar horan in
linjerna av vita spår

blod ska stilla bli

begravningspsalm som ekar
stenen rest för dig

hån grinar illa
tränger in som obetald

horskuld








Fri vers av halmstrå
Läst 319 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-15 11:53



Bookmark and Share


    resilient
Vad du skriver bra! Vackert så man grinar.
2009-05-16

  Suzy med punkterna
Brutalt bra
2009-05-16

  Hannadraken
Skitsnygg poesi. Moralisera överlåter jag åt andra. Leva gör du bra själv!
2009-05-15

    papillon
"NEJ!" vrålar alla halmstrås vänner - men texten är otäckt, obarmhärtigt bra, isande frusen, smärtsam och skrämmande.
2009-05-15

  Inkarasilas
Fucking samvetsfråga, de snackar så jävla mycket om att det inte finns några känslor kvar i en kropp som är förbrukad, borde veta att när det vänts från helvete till vardag - det som NORMALA människor har, där går tiden lååååångsamt och flyter inte fram, det hackas upp i bilder - blir frysta moment av skuld sorg och VARFÖR, om du vet vafan jag snackar om har jag inte en susning om, just nu ger jag fan i vilket, skakar kristallkulan och letar adress för att rycka bort en kniv som hackar fram vita strängar och drar in dÖd. Jag är så jävla upprörd nu att det darrar. Så visst fan kan du skriva. Horskuld. Fuck off. De ska betala för varje år varje ögonblick varje utsmetad rynka varje blick på något som ansågs vara mindre än det var. De ska fan få betala din ångest ditt lidande och kom fan inte snacka om Egen skuld, I' will not fucking buy it. River upp hela satans asfalten och bangar väggen. Är det här HÅLET? Då jävlar cementerar jag skiten. Ja du kan skriva så jag ser rött. Nu borde du bli förbannad. riktigt jävla förbannad och börja rör på dig. Upp då för fan innan jag sparkar in dörren med. Kaffet på och mazariner bakade. Öppna!
2009-05-15

  korpfjäder
och jag undrar bara varför horan måste dö för att få leva
skit i skulden och bry dig om någon annan. kom hit vetja.
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå