Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland går det framåt, för att sedan gå bakåt.....


Återfall

 

svarta hål

passerade

krypandet genom

långa mörka tunnlar

är över

 

mörkrets plötsliga

överfall lämnar

mig inte

pålitliga återfall

. . . . . hade glömt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-15 12:11



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Återfall kommer i livet, ibland känner man knappt igen dem till att börja med, man vill ju inte återse dem.
Men du vet, återfall brukar bli ..framfall och sen försvinner de!
2009-05-15

  Teresia Ridell
Känner igen mig alltför väl där... Men ändå är det framåt det går i det stora hela..så lite bättre är det ju !
Vet att inget klokt som tröstar finns att säga. men iallfall en mailkram innerligt menad !
Kram/Teresia
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP