Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan allt när kroppen orkar


Vad fattas

 

jag kan

mäta spika skruva såga

och diska tvätta städa

nu kan jag klippa gräs

tvätta bilen

putsa fönster

 

jag kan

måla en bild åt en vän

fast det var längesen

jag kan

till och med sätta ihop

en IKEA-möbel

se vad jag kan

 

men

 

det blir inget

av med något

ingenting blir av

när motivationen

är nergrävd

 

jag letar

 

varje dag

är ett sökande

efter en gnutta energi

efter en gnutta

livslust en

mening

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-15 12:20



Bookmark and Share


  Hans Christian
En text som jag tyvärr relaterar till. Mycket fint om hopplösheten.
2009-05-15

  Eva Langrath VIP
Dina ord beskriver hopplöshetskänslan på ett levande sätt.

Eva
2009-05-15

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
när tankarna
åt annat håll kilar
då man aldrig till
nått ilar knappt vilar
för dom ständigt
på nått annat filar
2009-05-15

  Sturesdotter
Du beskriver känslan av hopplöshet över hur allt blivit.
Kramar dig HÅRT!
2009-05-15

    ej medlem längre
Du skänker oss mycket glädje som får läsa dina texter och vara din vän, kramar!
2009-05-15

  Lotti
ja så är det ibland... den har varit borta för mig i flera år och nu helt plötsligt orkar jag lite och att tvinga sig gör iaf mig bara mer slut...
2009-05-15

  Majalis
Jag antar att orken fattas..och jag hoppas du finner den! Så fint skrivet!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP