Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är hårt när vänner försvinner och man känner sig som ''a pain in the as''


När vänner försvinner

 

ett litet 

knappt synligt 

stoft i universum

 

 

förtvivlan

besvikelse

ilska

 

 

tomhet och öken

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-15 14:58



Bookmark and Share


  Hans Christian
Vacklandes i sandstorm...vänner kommer och går...finns inget att försöka förstå...det bara är så, en sak består...din förmåga att få nya vänner. En egenskap som inte alla välsignade med. En altruistisk och vänlig själ.
2009-05-15

  Sturesdotter
Och DÄÄÄÄR såg jag hur ilskan över detta försvann
De där vännerna är ins värda din ilska ska du veta!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP