Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats språk...

 

 

 

 

 

 

 

Jag klär på mig masken av tystnad
och rocken av den mystiska vinden..
och dillar
dillar...
för att inte säga något
för allt jag vill säga
behöver inte så mycket tid
det räcker med en glödande sekund
som en blixtblinkning
för att viska till dig


älskar dig.......

 




Fri vers av issac.a.m
Läst 400 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2009-05-15 22:18



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
Du är helt enkelt bara cool :D
2009-05-18

  Sladjana Zubcevic
Mycket vackert !
2009-05-18

  Roula O
himla vackert...
2009-05-17

  kärleks ängel
så vackert!!!
2009-05-17

  carina L
Vackert!!
2009-05-16

  Last Word Spoken
åh den här var underbart het och vacker!!! :)
2009-05-16

  sulimaa
Underbar text.....
2009-05-16

  Suzy med punkterna
Endast en sekund behövs för att säga men känslan kan stanna i en evighet...........
Mycket vackert
Skört men ändock starkt lyser orden
.........................
2009-05-15

  prinscess VIP
så ljuvligt vackert skrivet
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m