Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drömmer om

 

jag drömmer

om ett hus fullt

överfullt med människor

 

gemenskap och skratt

tala om vädret är helt okej

stoj flams och glam

 

äta tillsammans

bara finnas

inte tycka inte tro

 

vara ihop med vänner

som orkar

tycka om varandra är

min dröm




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-15 16:39



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Drömmar är till för att förverkligas!
Jag är snart på G...O)
2009-05-15

  Hans Christian
En dröm som delas av många, fint tempo i texten.
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP