"Vad annat kan vi göra älskling, än att leva och skriva i skydd av varandra"

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

"Vad annat kan vi göra älskling, än att leva och skriva i skydd av varandra"




Vad jag vill göra...

skriva dig de vackraste ord
det kan inte jag

ta bort ångest och smärta
det orkar inte jag

men...

i mina bästa stunder
hoppas jag fortfarande

i mina bästa stunder
planterar jag blommor
i din själ...

 

 

 

 





 




Fri vers av Hans Christian
Läst 1023 gånger och applåderad av 38 personer
Publicerad 2009-05-15 16:58



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppfullt med ton av vemod! Tycker precis som föregående talare att du lyckas med slutet.
2014-06-03

  Lollitta VIP

planterar jag blommor
i din själ...


_____________O!!!!!+++++
2014-03-16

    livspoesi
vackert, nära...gillar verkligen slutraderna
2011-05-19

  Lill_poeten
Så vacker, innerlig och fylld av hopp, kärlek och omsorg. Tyckte speciellt om sista raden om att plantera blommor i själen.
2011-02-26

  Regn & Grus
Värmande skirt & vackert
2010-01-09

    sårosa
i mina bästa stunder
planterar jag blommor
i din själ...

fint!
2009-12-26

    ej medlem längre
plantera blommor i din själ
om inte det är vackra ord
..... vad är då vackert
2009-12-25

  oMareld
himla fint slut :) Det fick du till väldigt bra måste jag säga!
2009-12-20

  Elisabeth VIP
Kärnfullt, Varmt och fint.
2009-12-20

  Bibbi VIP
Helt ljuvliga ord.
2009-08-18

  Maria T
Mycket vacker poesi
2009-08-03

  Elaine.S VIP
Så fint!!
2009-08-02

  sulimaa
Innerligt vackert....
2009-08-01

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet till en underbar själ!
2009-07-30

  Gunilla VIP
Verklig vänskap
värmande välmenande
välgörande!
Vackert!
2009-07-20

  Sturesdotter
blommor kan alltid planteras, i själar är den bästa växtplatsen!
2009-06-29

  Fånga dagen
Den här dikten är så vacker o kärleksfull
mvh ak
2009-06-06

  agneta pichler
att plantera blommor..
i sin älskades själ..
är så vackert..

så säg aldrig att du
ej kan skriva vackert..
för det ser jag
att du kan..
2009-05-30

  Trädflickan
Så vackert.
2009-05-24

  Epione VIP
Att kunna och lyckas med att plantera blommor i någons själ är ju underbart.
Känner att diktjaget är genuin och vill.
Att kunna ge förutsätter en blomstrande egen själ.
Bra ordat
2009-05-15

  * Ammi *
Men .. jag säger då bara det; så vackert! och här skriver du ju de allra vackraste orden!
2009-05-15

  Måna N. Berger
Och det är vackert så, inte alla får blommor planterade i sin själ!
2009-05-15

  -Ulla Tilemo- VIP
Åh så vackert uttryckt. Det är så man känner när själarnas möte har sammanträde! Fint....
2009-05-15

  Carola Zettergren
Jättefint!!!
2009-05-15

    ej medlem längre
En jättevacker text det här!
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Hans Christian
Hans Christian