Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
for Christina, almost like a song lyric


faraway woman I'm walking with




I'm walking with my woman
on each side of the world
when she takes two steps closer
I'm running like I've heard
her heartbeat in my body
her wonder in my head
until we meet she's dreaming
my dream is never dead



jag strosar med min kvinna
på var sin sida Jorden
när hon tar två steg närmre
då springer jag med orden
från hennes hjärtslag här i
mitt huvud hennes undran
hon drömmer tills vi möts hur
jag aldrig slutar drömma






Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 420 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-15 18:59



Bookmark and Share


  Aquarius
den här är riktigt, riktigt bra.
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP