Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det kanske finns de som lyckas


Superliv

 

är du den som

alltid gjort de

rätta valen

 

ständigt fattat

rätt beslut och i

din backspegel

 

finns inget

att ångra varken

gjort eller ogjort

 

och inga svarta

moln dök upp på

din himmel

 

kanske är du medlem

av familjen BRA (teaterpjäs av Joakim Pirinen)

och jag får väl gratulera. . . .

 

. . . .till ett superliv

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-15 20:04



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Eller kanske tillhör dem som ljuger sig igenom livet och går med mycket stora skygglappar...gissar på det alternativet!
2009-05-15

  * Ammi *
ja det skulle väl vara nån nunna då , fast vem bestämmer vad som är rätt eller fel?
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP