Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För min son fattas mig

Jag vill

Hälla över mig arsenik och
jag vill döda mej
på det mest långsamma sätt

Om jag finge bestämma själv
skulle
jag
flyga utan parasoll och

Hoppa över den högsta klippan
och jag
nästan
dör
i vart
andetag

För min son

Fattas mig.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-15 23:42



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En saknad som känns
2009-05-21

  Sturesdotter
Orden saknas dig inte; men mina...
2009-05-16

  Elaine.S VIP
Ord som river och känns ...
2009-05-16

  RutigKjol
smärtsamt och rått, men väldigt vackert.
(skulle dock ha bytt ut "mej" emot "mig, men det är det enda)
2009-05-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP