Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en sista text här får det allt bli. kommer dock inte hålla det, jag tycker om poeter på tok för mycket.


ett vacklande

I träden hänger regndroppar
doftandes av skönhet
Längtansfullt tindrande
blir blå ögon än blåare
Nyanser bildar fenomen
syndigt tydliga
En främlings doft
bryter diskret skärpan,
älskar kaos
Ömt vaggar vinden
oss till pånyttfödelse
Och på samma villkor
vandrar vi tryggt
Havets äkthet
ger modet att söka
Sårbart står mitt ord
och åtrår ditt
Horisonter krossar förflutet
den bräckliga skönheten i avklätt ben
Vem är jag,
främling




Fri vers av RutigKjol
Läst 567 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-16 00:02



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Du skriver alldeles för begåvat för att sluta. Ett vacklande är bevis på det. Från en som slutat skriva.
2009-07-21

  Svartochvitt
åhsåhimlafint!
2009-05-24

  fröken a.
JAG ÄLSKAR TEXTER SOM ELIN SKRIVIT OCH ELIN SKA VARA KVAR!
Underbart. Som alltid. <3
2009-05-20

    vemod
vacker!
2009-05-17

    Issand. VIP
fin text!
2009-05-16

  blaite
Schysst skrivet..
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

RutigKjol
RutigKjol

Mina favoriter
En narr i sorgsen takt.