Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hela svenska ordboken

Jag kan inte sätta ord
på just det jag vill säga
skrika,
jubla.
Alla andra får det att verka så enkelt.
Simpelt helt enkelt.
Själv sitter jag här,
sliter i mitt hår.
Drar i mitt skinn.
Skäller på mig själv för att jag inte kan hela svenska ordboken.

Jag vill vara en av dem som får det att verka så lätt.
John Lennon,
Bono
och många mer.

Så mycket att säga
men så lite ord.
Men ingen ordbok har jag.




Fri vers av Dumb
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-16 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tycker att du säger väldigt mycket. För att uttrycka sig krävs ingen ordbok. Fast å andra sidan så är det väl nästan alltid så att man alltid vill säga så mycket Mer än vad orden riktigt går med på...
2009-06-24

  andrasidan
Detta var väl en bra början.
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Dumb