Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kosmonautens sista äppelskrott








när universum tog slut
då hade jag blott hunnit med fyra tredjedelar
med andra ord bara börjat på andra varvet
sa dom redan i högtalarna
att när vi bygger upp nästa universum
se då till att aldrig vara helt ensam
ty delad erfarenhet ger sjufaldigt utfall,
dubblerar fruktens smak
halverar era skuldkänslor
och strax springer satelliterna ut i blom
hur djupt in i solen du än förirrar dig









Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 507 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-16 04:49



Bookmark and Share


  Vind
Gott skruvad skapelseberättelse, skönare än big bang (och kanske än mera sann)...
;)
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP