Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har kommit att sky ljuset alltmer....
Livets mörker har tydligen kommit för att stanna



Långt till november

 

innehållslöst

fattiga

färglösa

 

som kalhyggen

 

ser dagarna

sitt ljus

 

det är långt

till november




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-16 07:58



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Man bländas denna årstiden - bäst är att ha bra solglasögon - såna där som gör att man liknar Greta Garbo....rekommenderas även för kvällsbruk.
Berörande text om ljusets inverkan - tröttar en del och ger energi till andra. Ge och ta.
Kram!
2009-05-16

  Carola Bouvin
Jag sänder till dig mängder
av ljusa glada kramar
2009-05-16

  © anakreon VIP
Smärtsamt väl beskrivet.
Medkännande applåd
Carl-Erik
2009-05-16

  Elaine.S VIP
Tyngden känns , jag önskar dig bättre dagar...
2009-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Oh kära Du,
nu en liten tröst
när det är höst
i Ditt bröst ifall Du hör
ett försök jag gör, på
denna sida har Du vänner
en hög, en stor, som på Dig
tänker tror och hoppas att
en tid snart kommer, som
Dig en ljusare dag skänker
och då kanske det lite skönare
och gott till i Ditt öga det blänker...
Stor varm kram till Dig!
******************
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP