Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall


Stjärnan på nattens mörka himmel lyser upp starkare för att slutligen skimra till och falla mot jord


Ned till den spegelblanka ytan där två svanar bildar form av ett hjärta med sina vackra halsar


Droppar som skapas av stjärnfallet likt ett silverregn över de två svanarna


Skapar två själar som hand i hand går upp ur vattnet till blänkande kroppar


Läppar möts till gnistrande leenden


Vandrar längs kanten på kärlekens egna stig


Solstrålar som torkar deras hud och färgar vattenytan med regnbågens alla färger


Till ett lugnande ljud från kyrkklockor som spelas av syrsorna till änglakör




Fri vers av JNI
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-16 10:29



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Stjärnan på nattens mörka himmel lyser upp starkare för att slutligen skimra till och falla mot jord


Ned till den spegelblanka ytan där två svanar bildar form av ett hjärta med sina vackra halsar


Droppar som skapas av stjärnfallet likt ett silverregn över de två svanarna


Skapar två själar som hand i hand går upp ur vattnet till blänkande kroppar"
Underbart skrivet!
2009-05-19

  Blåbäret
så innerligt romantiskt skrivet med ett silverregn man gärna står under...vilket stjärnfall att få uppleva
2009-05-17

    ej medlem längre
Sagolik och vacker bild-i vackra ord!
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI