Foto Ulla

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla




Hänryckningstid

 

Mitt livs kärlek kom i hänryckningens tid
och vi log jämt åt detta faktum.

Äkta lycka kan aldrig glömmas och
sorgen blir kärlekens pris.

Som en skuld som aldrig kan betalas.
Det är åter hänryckningstid.....

1321 dagar sedan min älskade
hämtades av evigheten

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 12:07



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Minnen som poppar upp, naturen påverkar!
2009-05-16

  * Ammi *
Mycket vackert!
kram
2009-05-16

  Hans Christian
Vackert och vemodigt min vän.
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP