Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Betraktelse

 

en människa

tynar ensam bort i sitt hus

tål hellre dunkelt mörker än ljus

 

glimtar av liv är inte så många

kanske en doft en smak att fånga

 

så olika falla ödets lotter ut

för några hinner livet

knappast börja innan det är slut

 

andra får ha ständig hälsa och lycka

och nog kan man väl tycka

 

att det inte vore fel att

det var annorlunda fördelat




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 12:29



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Livet, orättvist - och ändå, vi finns här och får ta en dag i taget; andra har nog med sitt och vi ser inte helheten. Och ofta gör inte de heller det, tyvärr...förrän det är försent!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP