Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstig

Jag har valt en väg
och ensam jag gå
Kanske bör jag vända
men jag traskar på

Nej ingen vill dela
min vandring med mej
Nog allt lite konstig
den tjejen, okej

Hon inte vill leva
sitt liv som man ska
Att leva som hon gör
kan inte vara bra

Man bör hänga med
och vara som vi
Och inte va udda
säg vad tycker ni

Man ska ha det
och man ska va så
Det är ju ett måste
jag kan ej förstå

Jag hoppas och önskar
att en vacker dag
Så träffar jag någon
som tänker som jag




Fri vers av Therés
Läst 497 gånger
Publicerad 2005-09-21 21:38



Bookmark and Share


  stella
Man mår bättre om man kan skita i måstena även om det blir ensamt. Att utplåna sig själv mår man ännu sämre av.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!