Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vän sedan 15 år försvann ur mitt liv


Ett snabbt slut

 

förstår att du länge

har varit trött på mig

att du fick

ett utmärkt tillfälle

att dra dig undan

 

sådant som

jag upplevt som gåtfullt

svårförståeligt

har nog fått

sina förklaringar

 

tänk att en

femtonårig vänskap

kunde få

ett så oerhört

snabbt slut

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-16 17:46



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Sanna vänner, ja, finns de?
2009-05-17

  Suzy med punkterna
Det som byggts under lång tid borde ej gå att rasera så fort men verkligheten är en annan.
2009-05-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst man undrar
så då när nån går
hur det till står
i den, som förr
var en vän...
För den tänker
väl inte på att
komma igen...
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP