Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blå märken mot hud, och tåget går sju över fem


för resande mot zenit
fem dagar in i helvetet

dra linan mot kroppen
andas och håll ut
håll ut

det finns inte längre något att dölja




Fri vers av halmstrå
Läst 281 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-16 18:02



Bookmark and Share


    papillon
Instämmer med Korpfjäder - och du - vi håller jädrans hårt i vår ände av linan.......
2009-05-16

  Suzy med punkterna
Inget att dölja kan vara steget mot befrielse.....
2009-05-16

  korpfjäder
Då finns det inte heller något att fly från
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

halmstrå
halmstrå