Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot något jag ännu ej har

Stjärnfall

skynda
dig

önska

jag tittar
upp

kniper hårt ihop
mina ögon

önskar..

ja vad
är det jag skall
önska

blundar
snabbt

önskar..

nej
det e väl bra
som det är

att önska
då smyger en
känsla av
otillfredsställelse
in i mitt hjärta

denna inre frid
jag just
nu känner

byts
ut

mot

en
önskan

mot något
jag ännu
ej har.




Fri vers av Desire'e
Läst 187 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-16 18:08



Bookmark and Share


  Water VIP
Det var en ny insikt
*sparar denna*
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e