Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ofrivilligt barnlös Tretton år med längtan, väntan och jobbiga behandlingar


Litet barn

Litet barn i vår famn
kan vi önskan ro i hamn?

Mycket krångel, ganska svårt
Längtar, önskar vi för hårt?

Lite av dej - lite av mej
Liten kille eller liten tjej

Tassande fötter i vårt hus
Födelsedag å vi tänder ljus

Tanken vill ej släppa loss
Tanken på dig, här hos oss

Önskad - Älskad




Fri vers av Therés
Läst 537 gånger
Publicerad 2005-09-21 22:19



Bookmark and Share


  Arowana
Åhh, vilken smärta! Nästan omöjligt att förstå hur sansen, den dagliga orken kan bibehållas, när man vill ha barnet såhär mycket.
2005-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!