Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag älskar dig ...och jag menar varje stavelse..




Vid varje hjärtslag...

 

 

 

 

När du känner vibrationen av de ovanliga mardrömmar

När du flyger mellan kontinenten av midnatt

och kontinenten av gryningen

När du du lyssnar med dina fiberer

och ser med dina fingrar

När du känner skakningarna av min sorg

med dina andetag...

När du läser mina rysningar med dina läppar

 

då..

blir du värdig att tillträda flygningen av mitt nattalbum




Fri vers av issac.a.m
Läst 362 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-05-16 22:01



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åh wow...här blir jag helt stum ju...vad kan jag säga annat än att detta är poesi när den är som allra bäst...så härligt sensuellt där den sista raden får hela texten att flyga högt, högt ovan molnen!:-)
2009-05-19

  Peter Jr Eriksson
Så grymt ! +++
2009-05-18

  Sladjana Zubcevic
Så vackra rader!
2009-05-18

  Bodil Sandberg VIP
vackraste varma kärleksrader..fyllda av innerlighet
2009-05-18

  Roula O
underbart vackra rader...
2009-05-17

  kärleks ängel
du förmedla varje rysning i varje ord!!!
2009-05-17

  Sturesdotter
Så vackra rader...
2009-05-17

    solomio
Underbar kärleksdikt,målande och vackert
2009-05-16

  Gisela Nordell
Denna dikt känns
så sensuell och klar
jag tyckte om kortheten
more is less
Starkt i vartenda stavelse!
2009-05-16

  Suzy med punkterna
Ingen kommentar är värdig under dina ord så jag ger mina punkter...........
2009-05-16

  carina L
När du du lyssnar med dina fiberer
och ser med dina fingrar

När du känner skakningarna av min sorg
med dina andetag...

När du läser mina rysningar med dina läppar

Jag blir lika häpen varje gång jag läser dina dikter, varje mening är skönhet; poetiskt vackert
dina ord, dina tankar. Också vackra, också storslagna.Suveränt
2009-05-16
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m