Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv



svarta och vita ränder gömdes under jord idag
en centimeter under ytan väntar de på imorgon
eller nästa vecka
eller kanske den efter det


med hoppfull blick ser de mot solen
sträcker armarna mot värmen
för att famnas
gång
på gång
på gång


solrosorna väntar på sommaren


på samma sätt som jag


väntar


på dig








Fri vers av Kajsa missanpassad
Läst 440 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-16 23:27



Bookmark and Share


  NyköpingsMange
Väldigt fin
2010-05-07

    ej medlem längre
Innerligt vackert!
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa missanpassad
Kajsa missanpassad