Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man

Utan någon egentlig inlevelse började mannen - för det var en man - att gräva i den hårda marken. Han hade naturligtvis en mängd redskap med sig, hackor spadar, snigeldynamit och en liten, utsvulten grävling i en bur.
Grävlingen hette Frida, men det spelade ingen roll. Det viktiga var att hon svalt.

Mannen - som också hade ett oviktigt namn - var redan svettig innan han började gräva, och den kalla luften hjälpte inte mycket. Han hackade, grävde och svor för att komma igenom tjälen. Det var uppenbart att han letade efter något som han förväntade sig att inte finna.




Övriga genrer av Stellan Johansson
Läst 336 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-17 01:00



Bookmark and Share


  Maija
Jag har läst den här förr, men så läste jag den igen, på riktigt.
En lite "silly" touch med en svart underton. Lite som en behaglig kittling, man undrar kring mannen men är ganska nöjd ändå.

..du har väl inte slutat skriva helt, min vän?
2010-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Stellan Johansson
Stellan Johansson