Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå vidare till Gå (Mitt lokalsinne ligger i garderoben)

Den där konstiga typen jag bara hört om
aldrig sett i verkligheten
Nu stod han där
inte alls som jag tänkt mig
och världen var ett vimmel
av lokalkändisar och dumheter

Till sist höll jag
en rutig krage i min hand
Målmedvetenhet utan dess like
med tårar strömmande ner för kinderna
och ögonen skelande
åt helt andra håll

Fötter
klapprande mot efterfest
Men jag korsade ett järnvägsspår
för ingen hade skrivit sitt nummer
på min handrygg
(Ändå ingen idé)

Jag ville vakna
med svullna läppar
till en annan värld

men saker verkade vara
sorgligt oförändrade

till den dagen
jag återigen blev någons

ägodel






Fri vers av Dear Prudence
Läst 398 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-17 01:22



Bookmark and Share


  Gregor Samsa
helvete.
bra!
2009-06-21

  Nanna X
Jättejättebra. du snuddar vid evigheten i den rutiga kragen och så bara försvinner lyckan på andra sidan järnvägsspåret, shit också. mycket bra skrivet!
2009-06-09

  blaite
Mmh så bra..
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Dear Prudence