Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur en vanlig lördag kan gestalta sig


Borde inte ha...

gått upp före sju på en lördag...

 

tjejmiddag klockan två

 

fram till dess mådde jag bra

fyra tungor åt lax - sen chokladtårta

livfulla samtal

plötsligt ett visst besked...

 

en blev stum

med svidande strupe

lyssnade

men kunde inte delta

 

tills fördämningarna brast...

"jag borde åka hem"

knappt hörbart

 

Nej! här har du tre vänner

och vi är bra på att lyssna!

 

och nog fan fick dom lyssna...

 

allt medan värdinnans hushållspapper

bildade ett torn mot en vrå...

 

 

 




Övriga genrer av Caprice! VIP
Läst 442 gånger
Publicerad 2009-05-17 01:36



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Bra att vara bland vänner när man får tunga besked!
2009-05-17

  blaite
Kul afton va..haha
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP