Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sajtsegt

 

sedan igår

är sajten seg och det är ingen idé

att skriva texter som försvinner

gång på gång

 

jag ger upp just nu......

kanske fler upplever detsamma




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-17 10:04



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Det hände mig för
någon månad
sedan, ingen vet,
inte ens red. vart
de tog vägen...
Knepigt absolut!
2009-05-17

  Sturesdotter
Texter försvinner inte för mig, men en del av livet...
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP