Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
besviken, ledsen, förbannad - på det mesta!


Vem i helvete...

 

har inbillat livet

 

att jag tål

hur mycket som helst...

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-17 13:53



Bookmark and Share


  dunkar
Hm jaduu
2009-05-18

  Peter Jr Eriksson
Hm bra fråga asså ..Ställs ofta i mitt huvud
2009-05-18

    ej medlem längre
Ibland handlar matchen inte om att vinna utan om att visa att man inte ger sig ... brukar jag säga till min son i halvtid när de ligger under med femton noll.

Det vänder snart! Kram, Y.
2009-05-18

  Carola Zettergren
JAAAA det undrar jag med ibland..vad är det förren jäkla sopprot egentligen!!!!
2009-05-18

    tramp
bra frågeställning, men livet är oberäkneligt och kan vända på en femöring och bli helt underbart...
2009-05-17

  Måna N. Berger
Livet inbillar sig ingenting, det skiter i oss, det går obekymrat vidare det jäkla livet.
När man tappat sin papperslapp
får man springa ikapp..
(Travesti på Ferlin)
2009-05-17

  Majalis
Åh, precis det har jag ofta undrar, men inte fått det så vackert på pränt!
2009-05-17

  Blåbäret
och här når du långt in och spelar på en sträng som gör ont

skitbra, om du ursäktar uttrycket
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP