Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Syrenkvisten

 

mina syrener

slog ut idag

glädjen över dem

räcker länge

 

nya fina rotskott

naturen gör

sitt eget val

jag tar in en

 

stor kvist att njuta av




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-05-17 14:27



Bookmark and Share


  * Ammi *
Härligt Ulla, och vilken vacker färg dessutom ..
2009-05-18

  Sturesdotter
färgrikt foto o text; precis som DU!
2009-05-17

  jardan
o så vacker bild njut och glöm inte att snosa in deras doft
2009-05-17

    ej medlem längre
Ja de är vackra och har en underbar doft.
2009-05-17

  Ilona _L
Det vackraste som finns!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP