Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan rädda

 

ett vänligt ord

kan rädda en hel dag

liksom en klapp på axeln

 

en medmänniskas tålamod

kan rädda en hel vecka

en vän kan rädda

 

ett helt liv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-17 15:30



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Sanna ord; men så behövs det lyhördhet ibland för att uppfatta var räddningen finns. Vissa går bara förbi.
2009-05-17

  Hans Christian
Bara att instämma :o) Gillas !
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP