Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde dansat folkdans

 

vi satt i rökigt

sunkiga lokaler

jazz rök rödvin

 

varför dansade

jag inte min ungdom på

spelmansstämman i Delsbo

 

men den finns ju kvar. . . .




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-05-17 20:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är inte försent! Dans kan vara kul ju, själv har jag varit med i hälsingehambon...
2009-05-18

  Sturesdotter
Ja, det är inte försent!
Insikt i varje textrad!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP