Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla beslut man fattar, följer med hela livet.
Den dag det blir tid att tänka, då kommer alla beslut som flash backs.
Har man fattat fel beslut - kan det få ödesdigra konsekvenser



Ta inte död på dig

 

fatta inga beslut

som kan bli

ödesdigra för resten

av ditt liv

 

hur ska man förstå

orsak och verkan

som ung och oerfaren

och hur många lever inte

 

sina liv som redan döda




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-05-17 20:53



Bookmark and Share


  Hans Christian
Oj, vad jag tycker om denna text. Bravo vännen !
2009-05-19

  Teresia Ridell
Mm..fast det är mänskligt att fela... Skulle man inte våga det så vågar man inte hellre leva..
2009-05-18

  ewew1
Bra skrivet! applåd!
2009-05-17

  Sturesdotter
Slutraden,,,som är så sann. Oavsett ålder, man fattar beslut - ibland rent åt skogen, men det är ett beslut i alla fall. Och livet är till för att levas!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP