Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Division X


Jag spelar i min egen division

varken Allsvenskan, Elitserien,

NHL (nödställda hockeyligister)


Genom min födelse

formulerades en regelbok

i ett huvud


Min genväg


Puckar, bollar
bollar, puckon
stora bollar, ihåliga bollar
tunga bollar, tygbollar
fjäderbollar, ovala bollar

(oval plus boll är lika med ingen boll kan tyckas)

Oavsett boll finner man

the winner

Jag spelar i min egen division





Fri vers av jordgubben
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-05-17 21:13



Bookmark and Share


  Karin E
Härlig tanke! alltid skall man utgå från sig själv! Tack för läsningen, Kram
2009-05-18

  Sturesdotter
Det gör du verkligen! Kul att se dig!

Gillar speciellt NHL-förklaringen!!!
2009-05-17
  > Nästa text
< Föregående

jordgubben
jordgubben