Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flackar genom frillesås

Såg några på berget förut
de tog kort på stjärnorna
som om de skulle falla handlöst
mot en värld de inte känner
som jag faller för dig just nu

Du flackade med blicken
för du gick på gatorna
dina skor aldrig vandrat
och mina skor sjung på sista versen
av Nu kan du få mig så lätt

Södersötheten finns en bit från Montana
och Al har fått nya rivaler
av de ungerska pizzabagarna
men det är mil hem till dig
till en annan del av Fjärås
där inte ens linje 732 tar mig,
inte ens linje 732

Jag flackade med blicken
för du gick bredvid på gatorna
ett par trasiga Frillesåsfötter trampat
så många gånger förr
men aldrig bredvid dig

Det är vår nu
för andra året i rad
jag lär mig att utdela kyssar
när jag ler åt ett par flackande ögon
du lär mig att det inte går att kyssa
på mils avstånd

Vi flackade med blickarna
när vi gick på torstensviksvägen
utslitna sulor och utspottad snus
i förhoppningar och drömmar
och hopplösheten är jävligt tyst ikväll
när ett par vita myggjagare nynnar
på sista versen av Nu kan du få mig så lätt




Fri vers av KevinBroberg
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-18 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg