Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske inte en fin text men det är ialla fall ärligt skrivet.


Du fyller mitt hjärta med sång

När mitt hjärta är fyllt av synd
så blir det hårt men svagt
tungt och ivägen.

Ivägen för kärleken.

Ja när kärlekenssymbol, mitt hjärta
är fyllt av dig, du dyra kärlek
så blir det mjukt men starkt, stort men lätt.

Gud du är kärleken och du ger kärleken




Fri vers av Tomas Alexander
Läst 505 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-17 23:40



Bookmark and Share


  Dyrbye
Så fint och så rätt!
2009-08-17

  Michaela Dutius
Idag Samuel är det den 2 augusti och din 18 - årsdag råkar jag veta!
Hurra - hurra - hurra - hurra!!!
För en kille med poetisk ådra som nog kommer att överraska oss med många fina poem under året som kommer.
Gott och välsignat nytt levnadsår till dig!
2009-08-02

  Bibbi VIP
"störst av allt är kärleken" 1 Kor.13:13
Applåd och bokmärke.
2009-06-09

  Linda Newman
Fint samme ^^
djupt och vackert ;)
2009-06-07

  Larz Gustafsson VIP
Verkligen sant.
1 Joh 1:9
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Alexander
Tomas Alexander