Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Issac.a.m och Marlinda Carlin
i samarbete




Kyss i duett


 

 

 

Mina läppar springer före mig för att frossa i dina
De snubblar på rötter av vårt förflutna
törstandes kylda jordgubbar
i skuggan av en ek 
 

Passionen har överförts till mig
och här står jag mitt i vulkanen och smälter sakta
av de kyssar jag sprang ikapp
 

smälter av hettan

hettan av en kyss i en blond förvirring
kaotisk med mörka lockar
en kyss som väcker lusten
av den svultna kärleken

mellan lakan av längtan
och berg av högtider


Med en enda kyss
samlar jag spillrorna av min ålder
från dina läppar

ålder av törst och väntan

Våra läppar summerar vår ålder
och kodar våra minnen 
en tid..


 

tror du..

att tiden har stannat för ett ögonblick..

om inte
vill jag skrika
här och nu

du vackra tiden..

Stanna!!




Fri vers av issac.a.m
Läst 451 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-05-21 18:43



Bookmark and Share


  Roula O
stanna tiden ja, tänk om man kunde...mycket vackert!
2009-05-21

  carina L
Ni är Underbara.
vackert skrivet
2009-05-21

  sachie
Läser med ett leende, minns tillbaka till de gånger man trodde livet stod still. Lyckan, känslan och den lilla besvikelsen när man insåg att världen och tiden fortfarande rörde på sig.

Bra skrivet! Topper!

*vågen, fylld med applåder*

^_^
2009-05-21

  Sladjana Zubcevic
Så underbart skrivet
och applåder till er båda mina vänner!
2009-05-21

  Suzy med punkterna
Stanna tiden.......så vackert skrivet och applåder till er båda för ett förtjusande resultat av ert samarbete.
2009-05-21

  peter markurth
kan bara säga, gillar denna mycket...
2009-05-21
  > Nästa text
< Föregående

issac.a.m
issac.a.m