Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
åren har gått och man ser saker annorlunda.....


Nu förstår jag precis

 

''det är väl ingen mening med det''

hörde jag ofta när

det gällde att köpa prylar eller

att ''käcka till det''

 

ungdomligt oförstånd

tyckte det var en

trist attityd hos de äldre

svår att förstå

 

nu förstår jag precis




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-05-18 09:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så är det under livets gång, allting förändras, även i sinnet .....
2009-05-19

  Gunnar Norrman
Jodå, jag förstår vad Du menar. Men själv försöker jag motarbeta det varje dag. uttrycket "Det går allri.." är det värsta jag vet. Livet är fortfarande fullt av möjligheter!
2009-05-18

    ej medlem längre
Visst är det konstigt att man så radikalt ändrar sig men "gränslöst" hör ungdomen till och det tycker jag är underbart och utvecklande utan rädslor. Erfarenheten med i bagaget blir man "harigare";)
Bra skrivet Ulla!
2009-05-18

  Sturesdotter
själv är jag bara 19....så jag förstår inte texten ;O)
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP