Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Det finns en dyster dröm,
född ur aska och det rinnande blodet,
från ett sprucket brinnande hjärta..
En dröm med ett lyckligt liv,
och en svaghet för familj..

Denna dröm som är,
som tagen ur en saga,
kan den inte få bli verklig?
Utan någon aga..

En förvirrad dröm,
med hopp om kärlek..
En ljus dröm,
som stöter bort mörkret..

En vacker dröm,
där allt finns tillhanda,
där allt blir lyckligt,
och får ett tursamt slut..




Fri vers av Slisk Querzion Lindqvist
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-18 11:19



Bookmark and Share


  Peter Jr Eriksson
Jättbra skrivet ! Poeten har talat :D
2009-05-18

  Bodil Sandberg
En text som onekligen griper tag

det finns en dyster dröm
född ur aska och det rinnande blodet
från ett sprucket brinnande hjärta
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Slisk Querzion Lindqvist
Slisk Querzion Lindqvist