Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska på olika röntgenundersökningar idag. Tankarna far......


Fatalist-realist

 

något är uppenbart fel

jag köper inte dravlet

vill ha fakta

 

vi människor drabbas av olyckor

det tillhör livet

säg vad det är

 

ge mig en förklaring

så att jag kan

anpassa mig

 

ge mig ett namn

så den hjälp som finns

kan ges mig




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-05-18 11:27



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Skriver under på Sturesdotter .......
2009-05-19

  Sturesdotter
Fakta är det vi behöver i livet; känslor och oro skapar vi själva.
2009-05-18
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP