Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland.

Ibland retade jag mig på dig. Till och med hur du gick.
När jag såg att du ringt orkade jag inte alltid ringa tillbaks.
Men våra uppe sittar kvällar, va kul dom var.
Ibland önskade jag dig dit peppar´n växer.
Orkade inte lyssna, inte förstå.
Ibland var du den första jag ringde för att berätta.
Och så en dag var det inte så.
Vad arg jag blev,
och ledsen.
Helt förtvivlad.
Men mest arg.
Du bara försvann,
fanns inte mer.
Bara lämnade mig här,
kvar, utan dig.
Ibland retar jag mig på dig.
För att du bara gjorde så.
Ibland ringer jag ditt nummer,
lägger på,
låtsas att du svarat.




Fri vers av alikavalika
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-18 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika